Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj PC napadl Malware

Od: alobercza odpovědí: 5 změna:

Prosim pomocte muj PC napadl Malware chitil jsem ho uz pred 4 mesicema a ted je tu zas po aktualizaci windows

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nepřijde mi moc pravděpodobné,

že by napadení Malwarem

souviselo s aktualizací Windows...

pee*
hodnocení

0x

Ahoj, stáhni si tenhle program Malwarebytes Anti-Malware. Nainstaluj ho a spusť. Po dokončení dej aby všechno vymazal :)

scv®
hodnocení

0x

Také jsem měl v PC dlouhodobě malware. Ale pak jsem ty Windowsy smazal.. *smich*

Ale vážně: zkuste některý z těchto programů, když to nepomůže, zjistěte co je ten návštěvník zač a hledejte řešení přímo podle něj, ať už všeobecně na internetu nebo např. na fóru viry.cz. Dobré zkušenosti s odstraňováním některé havěti mám také s tzv. Live CD, např. Kaspersky Rescue /....

tomas11*
hodnocení

0x

Jak se projevuje?

doplněno 18.10.15 11:25:

dobrý *smich*- já to ale myslel vážně.

vernon
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]