Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows - kompatibilita

Od: ctb* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Když v roce 2020 Windows vista a 7 už nebudou mít podporu, myslíte že Windows 8 dostanou 100% kompatibilitu jako Windows XP, vista nebo 7?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honza009
hodnocení

2x

Ta otázka nedává moc smysl.

a) kdo ví, co bude v roce 2020 v oblasti operačních systémů, za posledních 5 let se tolik změnil svět software, že hádat na dalších 5 let je zbytečné

b) žádná nová verze Windows nemá 100% kompatiblitu se starými programy (ale lze říct, že u normálních programů a ne moc dozadu to téměř platí)

c) windows 8 už nedostanou nic, to už je mrtvá verze

Možná kdybyste napsal, co vlastně potřebujete, tak by šlo odpovědět.

ctb*
hodnocení

proč to potřebuji?

1. mám Windows 7

2. na hraní her

honza009

Nejsem o mnoho moudřejší - pokud se ptáte, jestli je rozumné přejít na Windows 8 nebo novější, tak moje odpověď z praxe je: počkejte s Windows 7 jak jen to jde, protože je to stále nejlepší verze (Win 10 znám zatím jen z druhé ruky). Já bych čekal a až to nepůjde, tak přešel na nejnovější verzi.

Jestli se ptáte, co si koupit s novým počítačem, který má vydržet na dalších 5 let, tak varianta Win 8 je ta nejhorší, ale to se snad už neprodává.

ctb*
hodnocení

Radši si počkám a navíc mám program na upgrade na Win 8.1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]