Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který notebook vybrat?

Od: anonym92 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nedávno mi odešel starý notebook, tak hledám vhodnou náhradu v cenové relaci do 14 000kč. Zatím jsem narazil na tyto kousky.
gigacomputer.cz/...
gigacomputer.cz/...
czc.cz/...
Který z nich byste mi doporučili? Případně jiné návrhy v této cenové relaci? Děkuji
(Pokud možno co nejvíc muziky za málo peněz)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

istanem
hodnocení

1x
A k cemu ten ntbk potrebujete? Budete na nem hrat hry nebo psat? Podle toho bude lepsi uvazovat nad jejich parametry aby vyhovovali
anonym92
hodnocení

Jsem student vysoké školy stavební, tudíž AutoCAD, případně další programy tohoto typu, příůežitostně hry a pak web, filmy atd.

kangaroo*

Pak vybírej hlavně podle grafické karty. CADy to je co si pamatuju notebook grafiky nVidia Quadro XXX

anonym92
hodnocení

Nemátě nějaký tip? Jsem omezen cenou max 14 tisíc bohužel

istanem
Ted jsem hledala na mobilu a nasla tady tenhle : m.heureka.cz/...
Za tak malo penez je vykonny celkem dost tak si myslim ze tenhle by vam bohate stacil. :)
istanem
A nebo jeste tenhle m.heureka.cz/...

zuvacka
hodnocení

0x

Tuhle Z50-70 - czc.cz/...

istanem
Koukal/a jste vubec parametry? Nebo podle ceho jste vybral/a?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]