Nejste přihlášen/a.
Jak přenést data z disku HDD,který mám v počítači na nový SSD disk,vím jenom to,že se musí naklonovat,ale jak se to provádí,to bohužel,nevím,ani na videu jsem s tím polopaticky nesetkal? Kdybych tento hdd disk vyndal z počítače a vložil do dokovací stanice,spolu s novým ssd,bylo by možné to,aby se tyto data z hdd překopírovala na nový ssd disk,který by se potom vložil do počítače,to je pro mě otázkou č 2 a bude počítač dál fungovat.
Pokud mohu pomoci,tak naposledy kdy jsem klonoval HDD na SSD v notebooku,jsem si nainstal. toto partitionwizard.com/...
a v něm provedl zarovnání alokačních jednotek ,,1"
pak provedl samotne klonování SSD ,,2" jen musím doplnit ,že propojení nového SSD s Notebookem jsem si pomohl tímto czc.cz/...
viz.obr.
fungovalo to v pohodě .Po naklonování jsem vyměnil HDD za SSD a pc najelo uplně bez problemu ...plocha vše bylo puvodní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.