Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet 50Mb/s - stačí to?

Od: patas odpovědí: 5 změna:

Ahoj, si nový internet, a mám tedy možnost rychlosti 400Mb/s... jelikož se v tom vůbec nevyznám :-D tak se chci zeptat zda-li to stačí... jelikož hraji hry online s kamarády atd.. (hry typu: Counter strike 1.6 a Counter strike Global ofensive)

Moc děkuji za rozumné odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

3x

Zní to spíše jako chlubení než vážná otázka ... asi nuda co? :) jinak ano, stačí...

doplněno 10.10.15 18:01:

i 50Mb bohatě stačí, jinak u her jde spíš o odezvu (ping) než o rychlost 20 nebo 50Mb...

doplněno 10.10.15 18:01:

a zrovna CS si vystačí s málem, pamatuju si jak jsem to kdysi hrál na 1Mb/s

pee*

Já mám 54Mb a ping v csku 1.6 kolem 15-25 ms ..Jenže můžeš mít klidně 500Mb/s ale ping 100ms a to je dost na nic..

patas
hodnocení

Bože já jsem vůl :-D napsal jsem 400MB/s ale blbost . 50Mb/s děkuji--

kangaroo*
hodnocení

0x

Přesně u her rozhoduje ping odezva. Mám Internet 90/90Mbits a pokud bych nepotřeboval rychlý upload pro záloha dat na Internet a možnost sledovat více IPTV a 4 členy rodiny každý PC + mobil, tak to nevyužiju. :)

frkotou*
hodnocení

0x

My máme 30 mb/s a ping 14 a brácha hraje LOLko a ještě něco(ve hrách se nevyznám :D) a úplně v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]