Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když si budu chtít založit účet google a při vyplnování údajů jako je jméno, email... tam nevyplním telefonní číslo a kliknu na pokračovat a ono to chce po mně telefonní číslo na ověření účtu, kam mi pošlou nějaký kod, tak když vyplním to tel. číslo, tak to telefonní číslo slouží jen pro účel ověření účtu, nebo i pro něco jiného? Zasílají na to tel. číslo i jiné informace než jen ten ověřovací kod? Chci to používat hlavně na Adwords keyword planner. Díky
Mám tam účet snad rok - posílají sms v případě, že se někdo náhodou přihlásí na jiném přístroji (tablet, jiný PC...) - posílají info na mail nebo sms jako varování, abyste si případně změnil heslo, pokud se ta přihlásil někdo jiný...
Nikdy jsem nedostal žádnou nabídku formou sms...nemusíte se bát.
Zdravím:
Telefonní číslo budeme používat výhradně k zajištění bezpečnosti účtu. Uvádíme několik způsobů, jak je budeme využívat:
-jako překážku pro lidi, kteří by vám účet chtěli ukrást,
-k odeslání ověřovacího kódu, pomocí kterého se k účtu budete moci přihlásit, pokud k němu ztratíte přístup,
-jako alternativní metodu k ověření vlastnictví účtu,
-k zabránění přístupu k vašemu účtu lidem, kteří by uhodli odpověď na bezpečnostní otázku,
volitelné: k upozornění na možné ohrožení zabezpečení účtu (například, když dojde ke změně hesla).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.