Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, studuji na VUT v Brně a jsem z gymnázia, takže jsem se v podstatě poprvé setkal s konstruováním a chtěl jsem se zeptat. Jaký software typu autoCAD, nebo SolidWorks se dá používat a především kde se dá sehnat? Ideálně nějaký freeware, jelikož dávat 30 000 za autoCAD se mi nechce...
Děkuji mnohokrát
Typicky skola ma dohodnutou vseobecnou licenci pro dany program pro studenty zdarma. Zeptej se tedy ve skole (na diskuznim portale pro studenty, na nastenkach/webu vypocetniho/studijniho/... oddeleni), jak tu verzi nebo klic nebo co to k nainstalovani chce, ziskat. Ze by to bylo tohle?
Google vraci pekne seznamy - at uz levne nebo zdarma - alternative AutoCADu ( 1, 2, 3, ...)
doplněno 10.10.15 11:27:AutoCAD ma verzi zdarma, ale skola asi bude mit dohodnutou nejakou lepsi verzi.
progeCAD - viz progesoft.com/... nebo http://solicad.com/ - píší "pro školy a studenty zdarma", pro nekomerční použití solicad.com/...
Zdravím,
moje rada je - zajděte za svým vyučujícím daného předmětu a informujte se u něj jak na ten konkrétní program, který budete potřebovat, tak na tzv. studentskou verzi (školy mají s poskytovateli smlouvy, studentské verze jsou většinou buď zcela zdarma - pokud jste registrován pod školou jako student, nebo za velmi mírný poplatek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.