Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte,jak se maže na skypu napsaný komentář

Od: valsuga odpovědí: 3 změna:

Zajímalo by mě,jak se dá mazat již napsaný komentář na Skypu ...?díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

3x

Vy už jste tu zprávu otevřela? Myslím, že jde odstranit jen nepřečtené zprávy.. a to hned, jak odešlete, je tam ikonka právě koše.. Jen teď nemám možnost, jak to vyzkoušet :)

doplněno 10.10.15 02:02:

Tak pravým tlačítkem kliknete na svou odeslanou zprávu a je tam v nabídce"odstranit zprávu" :) ale opravdu jen u nepřečtených.. : )

ladinpraha*
hodnocení

2x

Asi jako všude, označíš ho a zmáčkneš Delete. Ovšem po odeslání ho smažeš pouze u sebe, rozhodně ne u adresáta.

valsuga
hodnocení

Jenže mně přišel a pak si to ta dotyčná osoba rozmyslela a zmazala to i mě...to jsem zírala,viděla jsem to poprvě byl tam koš a text : Tato zpráva byla odstraněna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]