Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
znáte někdo program, který by uměl rozdělit zabalený ZIP soubor na menší samostatné ZIP soubory dle požadované velikosti, případně by toto uměl rovnou při komprimaci.
Jde o to, že mám adresář se spoustou souborů (každý soubor je menší než 10 Mb) a ten potřebuji zkomprimovat do ZIP např. po 15 Mb , ale tak, aby každý z vytvořených souborů byl samostatně "spustitelný / rozbalitelný", tedy nebyl závislý na ostatních souborech. Neposílejte mi odkazy na různé programy co vytvoří soubory 001,002,003 atd.
Je mi jedno jestli to bude scrip, cmd nebo jen tip jak to udělat (kromě toho, že to udělám ručně).
Díky
Total Commander to umí (krom stovek jiných užitečností).
doplněno 08.10.15 16:44:Aha, tak tohle neumí. Běžně to není potřeba.
Mužete mi říci jak se to dělá, pokud se nekoukám špatně, tak umí právě to co nepotřebuji, tedy rozdělí na menší soubory, které ale nejsou samostatně spustitelné .. tj 001 resp. z001, z002 atd.
Já potřebuji aby vytvořil např. data001.zip, data002.zip, data003.zip atd a každý z nich měl zadanou velikost tedy např. maximálně 15 Mb nebo podle toho kolik potřebuji a byl samostatně spustitelný.
Možná by bylo vhodné upřesnit, co ten archiv obsahuje a důvod, proč ho chceš rozdělit. Třeba se pak najde vhodnější řešení.
Archiv obsahuje spoustu "důkazních materiálů" (zejména, PDF, DOC, JPG, XLS), které v jednom z řízení před nejmenovaným úřadem musíme předložit. Úřad data přijímá emailem i v komprimované podobě (ZIP), ale každý zaslaný soubor musí být samostatně spustitelný / rozbalitelný a nelze např. poslat odkaz na uloz.to. Samozřejmě emailem projde jen určitý datový limit. Ručně to samozřejmě mohu zabalit, ale je dost náročné protože dat je opravdu hodně.
Nevím už jak se jmenuje, ale pod MAC byl program, nějaký Archiver, který to takhle rozdělit a zabalit uměl.
Jen bych upozornil, že e-mail je komunikace vhodná k zasílání nanejvýš reklam. Vše, co je jím posíláno je nezabezpečené a dostupné kdekomu.
To je pravda, ale taková je momentální praxe, navíc se nejedná o supercitlivá data a mnoho předkládaných dat je veřejně dostupných.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.