Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna - automatické zapnutí a vypnutí

Od: frogi* odpovědí: 5 změna:

dobrý den... prosím poraďte jak nastavit tiskárnu aby se mi automaticky sama zapla při spuštění počítače.. a pak sama vypla při vypnutí počítače.. vlastním tiskárnu Lexmark 2500 series.. děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle ale není věc nastavení tiskárny a vůbec sw nastavení. Asi jední způsob jak to zajistit je pořídit si prodlužovačku s tzv master zásuvkou- když zapneš to co je na master zásuvce tak se zapne zbytek

frogi*
hodnocení

to je zvláštní master zásuvku nemám.. a tiskárnu kterou jsem měla před touhle mi tímto způsobem normálně jela..*nevi*

Podívej se do nastavení ovladačů k tiskárně. Např. CANON tiskárny se zapnou poté, co na ně z PC jde tisková fronta a vypnou se po zadané době nečinosti.

Jo,ale já nevim co jsi měl. Možná to máš jako já u staré LPT tiskárny- i když ji zapnu tak se spustí až při tisku *nevi*

jabraka*
hodnocení

0x

Ta moje Lexmarka takhle pracuje.Sice ji musím při začátku práce zapnout,ale vypne sama při vypnutí počítače.Nic jsem speciálně nenastavoval.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]