Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalení DVD v ISO

Od: remisak* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, jak vypálit DVD o velikosti 7,8 GB které je v ISO.

Velice děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

na dvouvrstvé DVD o kapacitě 8G

remisak*
hodnocení

Díky já nevěděl že takové existuje a je také v této kapacitě DVD + RW?

Dobrý den.Např. zde.

ctenar*

Standard existuje, ale na webech svych obchodu jsem je nenasel.:(

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také je možnost nevypalovat, ale pouze připojit k virtuální mechanice.

Zdravím!

doplněno 05.10.15 11:00:

gamapolis - ten odkaz je na DVD-R, ale ne na DVD-RW. Sám nevím, jestli existuje dvouvrstvé DVD-RW.

doplněno 05.10.15 11:50:

gamapolis - no, před opravou odkazu to bylo na DVD-R. Ale, stejně to neřeší problém.

Tazatel si to buď vypálí na dvouvrstvé DVD-R nebo použije program v PC na virtuální mechaniku a připojí k ní soubor ISO nebo si soubor ISO otevře, obsah nakopíruje a třeba rozdělí nebo nechá na flashce. Možností je více.

Bene, on ten odkaz je na DVD-RW,ale nevšiml jsem si ,že je jen na 4,7G

Pravda,před opravou to bylo jak píšete,ani jsem netušil,že se to objeví.Myslel jsem,že to lze přečíst až po uplynutí těch 2 minut.

pocitacovyprav
hodnocení

0x

a nebo vůbec není nutné používat zastaralá pomalá optická média a to ISO přesunout/rozbalit na přenosný disk, který je několikrát rychlejší . Pokud

remisak*
hodnocení

A je k tomu třeba nějaký program?

ctenar*

Nova Win (od W8?) by to mely umet samy (pravy klik na ISO a vybrat Pripojit(?)).

Starsi verze Win pak treba freeware Magicdisc (nezkousel jsem 8GB DVD ISO).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]