Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím mám dotaz, lze zmenšit audio-četba z 1,20gb na 600mb? děkuji!
dobrý den,kde jsem to našel tak je napsané-stopáž:62mp3 stop, 16hod 40min.,bitrate 128kb/s , velikost857mb
857MB? Puvodne jsi psal 1200MB.
Muzes to prekodovat do jineho kodeku nez mp3 (treba mp4 nebo Opus nebo GSM nebo AMR ... jsou jich spousty).
Jestli chces mp3, tak ty hodnoty z meho 1.prispevku jsou asi tak naproste minimum pro ciste mluveny projev.
Najdi si nejaky klikatelny mp3 prevadec (konvertor, LAME).
Nejdrive ale stejne budes stahnout ten puvodni velky soubor k sobe na disk.
dobrý den, děkuji za pomoc. zkoušel jsem to i upravit přes format factory. ale budu to řešit, že si koupím mp3 asi 4gb. stará mp3 má jen 973mb. audio soubor jsem stáhl-má 1,17 gb, do toho starého by to nevešlo. a tak mě napadlo zkusit zmenšit audio, a zeptat se . děkuji přeji hezký den!
Jde všechno, otázka je jakou chceš kvalitu. Vzhledem k absenci informace o délce nahrávky a omezení na cílové formáty nelze přesně poradit. Taky by nebylo od věci sdělit zdrojový formát, protožete pokud je to třeba PCM , pak je prostoru na zmenšení spousta. Nicméně takhle od boku bych řekl že to problém nebude. Můžeš zkusit moderní kodeky (ale těžko radit, pokud není známo cílové zařízení a jeho podpora kodek), AAC, opus, ogg, Daala
OGG sice je kontejner, ale zároveň se tak označuje zvukový formát VORBIS (resp. soubory mají tuto koncovku). Takže "zvuk ve formátu ogg" se dá napsat a běžně se to používá.
dobrý den, zkusil jsem zmenšit audio soubor, bylo to v mp3 sotva slyšet. dal jsem v formatu factory nejnižší datový tok, a nedalo se to vůbec poslouchat. volím novou mp3 s větší kapacitou gb. bude kvalita poslechu-děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.