Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer 7 - ruka s vykřičníkem

Od: zuko® odpovědí: 2 změna:

Prosim poraďte. Nainstaloval jsem si internet explorer 7 a mam takový problém. Když si chci na strance helaxu nebo i na jinych strankach spustit radio, tak se mi zobrazi ikona ruky s vykřičníkem a nejde to přehrát. To samé i když chci na teto strance uplně dole kliknout na vice informací na obrázcích, zobrazí se mi to samé - ruka s vydřičníkem. Měl jsem internet explorer 6 a vše mi šlo perfektně. Když jsem nainstaloval sedmičku tak hodně věcí nejde. Video přehraju, stahovat můžu... Rád bych radu toho kdo má internet exporer 7 a funguje mu to tak jako v šestce i webkamery měst na internetu. Jestli to nejde tak mi prosím poraďte jak to odinstalovat a dát tam zpět internet explorer 6. Děkuji předem za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x

A nemas nastaveno blokovani vyskakovacich oken nebo neco podobneho? Kamarad si nainstaloval 7 a nesla mu ubec tak presel na operu. Taky bych doporucil operu nebo mozillu velmi dobre a o hodne lepsi, hezci a prehlednejsi nez Internet Explorer.

honza2581*

Musíte zkotrolovat doplňky zda nejsou zakázané...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]