Nejste přihlášen/a.
Prosim poraďte. Nainstaloval jsem si internet explorer 7 a mam takový problém. Když si chci na strance helaxu nebo i na jinych strankach spustit radio, tak se mi zobrazi ikona ruky s vykřičníkem a nejde to přehrát. To samé i když chci na teto strance uplně dole kliknout na vice informací na obrázcích, zobrazí se mi to samé - ruka s vydřičníkem. Měl jsem internet explorer 6 a vše mi šlo perfektně. Když jsem nainstaloval sedmičku tak hodně věcí nejde. Video přehraju, stahovat můžu... Rád bych radu toho kdo má internet exporer 7 a funguje mu to tak jako v šestce i webkamery měst na internetu. Jestli to nejde tak mi prosím poraďte jak to odinstalovat a dát tam zpět internet explorer 6. Děkuji předem za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.