Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření zástupce

Od: pejo® odpovědí: 9 změna:

Zdravím!

Potřebuji vytvořit zástupce na plochu pro SPRÁVU DISKŮ, teda pokud to jde. Pro OS XP. Děkuji. P.

Vytvoření zástupce

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

josnow*
hodnocení

2x

Pravé tlačítko na ploše - Nový - Zástupce. Do Umístění položky zadejte "C:WindowsSystem32diskmgmt.msc" (bez uvozovek), tlačítko Další, název zadejte třeba Správa disků, tlačítko Dokončit. Hotovo.

doplněno 03.10.15 09:12:

Omlouvám, nevšiml jsem si, že z příkazu zmizela zpětná lomítka. Snad už správně:

1. C:\\Windows\\System32\\diskmgmt.msc
(platí, pokud máte Windows na disku C:)

hodnocení

Nejde to. Mám XP HOME.

Vytvoření zástupce #2
hodnocení

Windows mám na disku C:, jiné písmeno nechci. Ten příkaz funguje. Dávám sem slepený screen. Děkuji.

Vytvoření zástupce #3
hodnocení

Zástupce vypadá takto. Posílám screen.

Vytvoření zástupce #4

mcmerkurion*
hodnocení

1x

pravým tlačítkem na "správa disků" a vybrat "odeslat na plochu=vytvořit zástupce" >>> nejjednodušší...

V jakém systému je to vaše nejjednodušší? V XP ani Win7 toto nefunguje?

doplněno 06.10.15 03:13:

@pejo: To nebylo na vás. Ptal jsem se kolegy @mcmerkurion.

hodnocení

Zdravím,

v XP mi to nejde a WIN 7 jsem nezkoušel. Nemám ho nainstalovaný. Je jenom na originálním DVD. P.

hodnocení

Vytvořil jsem si zástupce podle uživatele josnow® . Už nemusíte psát. Děkuji.
hodnocení

Poklepu na to pravým tlačítkem myši a vypadne toto. Posílám screen.

Vytvoření zástupce #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]