Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Potřebuji vytvořit zástupce na plochu pro SPRÁVU DISKŮ, teda pokud to jde. Pro OS XP. Děkuji. P.
Pravé tlačítko na ploše - Nový - Zástupce. Do Umístění položky zadejte "C:WindowsSystem32diskmgmt.msc" (bez uvozovek), tlačítko Další, název zadejte třeba Správa disků, tlačítko Dokončit. Hotovo.
Omlouvám, nevšiml jsem si, že z příkazu zmizela zpětná lomítka. Snad už správně:
(platí, pokud máte Windows na disku C
C:\\Windows\\System32\\diskmgmt.msc
Windows mám na disku C:, jiné písmeno nechci. Ten příkaz funguje. Dávám sem slepený screen. Děkuji.
pravým tlačítkem na "správa disků" a vybrat "odeslat na plochu=vytvořit zástupce" >>> nejjednodušší...
V jakém systému je to vaše nejjednodušší? V XP ani Win7 toto nefunguje?
doplněno 06.10.15 03:13:@pejo: To nebylo na vás. Ptal jsem se kolegy @mcmerkurion.
Zdravím,
v XP mi to nejde a WIN 7 jsem nezkoušel. Nemám ho nainstalovaný. Je jenom na originálním DVD. P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.