Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit s výběrem aplikace pro webovou kameru.
Mám ntb s W8.1, kde je aplikace pro webku, ale já potřebuji aplikaci do windowsu, která mi bude ten obraz rovnou vyřezávat/zoomovat a nezabare mi na obrazovce toliko místa. Potřebuji to na přednášky, abych si mohl fotit jenom plátno a ne celou místnost s plátnem uprostřed. :D
Díky moc za reference
Webkamery v notebooku nebývají zas tak velký zázrak. Jestli máš potřebu to zoomovat a ořezávat, tak z výsledku nic moc nebude. Není lepší to dělat mobilem, kde ten foťák bývá lepší? Nebo ještě lépe - zeptat se přednášejícího, jestli by vám ty přednášky nedal.
Takhle, já mám ještě přes USB HD webku. Zeptat se ho, jestli by to neposkytl je možnost, ale ne u každého, a u některých to je tak, že to třeba pošlou např. týden před zkouškovým. :D
Jinak já neustále do školy tahám ntb a fotit to přes webku je pohodlnější, než tahat telefon, zapínat, zaměřovat ostřit atd. a potom to celé ještě kopírovat na ntb/pc. S webkou udělám jeden klik a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.