Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace win 7

Od: r36 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,potřeboval bych poradit.Dcera vlastní All In One PC-Lenovo IdeaCentre B520...samozřejmě si při koupi zapoměla udělat kopii win8,a ted by ho potřebovala přeinstalovat ale hlasí to chybovou hlašku že soubour je poškozen.Nevíte jestli by to šlo nějak opravit...nevím jestli jsem to napsal správně,když tak upravím...dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, trochu je zmatečné, o jaký OS vlastně jde - tedy, je to OS WIN-8 nebo OS WIN-7? Pokud nebyla udělána nějaká kopie, tak o co se nyní dcera snaží, resp.

jaký soubor by měl být poškozen? Nebo přeinstalovává z OS WIN-8 na OS WIN-7 a toto ji hlásí instalační médium (instalačka OS na disku v mechanice)? Zdravím!

Měl počítač při koupi systém na dvd nebo má jako většina dnešních počítačů skrytý recovery oddíl? Ten se vám hlásí jako poškozený,nebo je poškozený aktuální systém počítače a recovery jste nehledali? Postup instalace z recovery oddíliu bývá jasně popsaný v návodu.

r36
hodnocení

z recovery systemu jsem to zkoušel a právě to nešlo přeinstalovat,jen šlo obnovit bod obnovení...já to pc ted nemám u sebe...zjistím to a pak upřesním...dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]