Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní panel win 8.1

Od: skrob*

Potřeboval bych word na cely display

prntscr.com/...

Děkuji za postřehy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

2x

Zobrazit - Celá obrazovka nebo něco podobného tam není? Nebo klávesová zkratka v nastavení? Používám OpenOffice, takže s MSO neporadím, ale moc lišit se to asi nebude..

skrob*
hodnocení

Na NTB s linuxem jsem vpohodě se vším, tento krám mi přidělili v práci.

scv®

Nedošlo mi, že ty novější MSO mají to zprasené.. ehm, úžasné menu.. koukněte na tento postup, mělo by jít přidat tlačítko na panel Rychlého přístupu. Snad tam bude i fullscreen.

skrob*
hodnocení

Jak to tak vidím schovám tu lištu, na to nemám nervy:)) Díky za pomoc.

filip17*
hodnocení

0x

Podle screenu ho máš na celou obrazovku, nebo to ti tam vadí ta lišta? Tak si ji skryj ve vlastnostech lišty si zaškrtni automaticky schovávat lištu.

skrob*
hodnocení

To je jasný, ale nikdy to nedělalo. U jiných programů je to vpořádku. Není to životně důležité, ale nemohu na to přijít. Tedy, šlo to i bez skrývání lišty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]