Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní panel win 8.1

Od: skrob® odpovědí: 6 změna:

Potřeboval bych word na cely display

prntscr.com/...

Děkuji za postřehy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

2x

Zobrazit - Celá obrazovka nebo něco podobného tam není? Nebo klávesová zkratka v nastavení? Používám OpenOffice, takže s MSO neporadím, ale moc lišit se to asi nebude..

hodnocení

Na NTB s linuxem jsem vpohodě se vším, tento krám mi přidělili v práci.

scv®

Nedošlo mi, že ty novější MSO mají to zprasené.. ehm, úžasné menu.. koukněte na tento postup, mělo by jít přidat tlačítko na panel Rychlého přístupu. Snad tam bude i fullscreen.

hodnocení

Jak to tak vidím schovám tu lištu, na to nemám nervy:)) Díky za pomoc.

filip17*
hodnocení

0x

Podle screenu ho máš na celou obrazovku, nebo to ti tam vadí ta lišta? Tak si ji skryj ve vlastnostech lišty si zaškrtni automaticky schovávat lištu.

hodnocení

To je jasný, ale nikdy to nedělalo. U jiných programů je to vpořádku. Není to životně důležité, ale nemohu na to přijít. Tedy, šlo to i bez skrývání lišty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]