Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube nejede v HD

Od: youtubak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

řeším nyní nový internet v domě, bylo mi divné, že například Youtube mi nejelo v HD na PC, respektive jsem měl možnost jen mezi volbou 360P nebo auto, ale auto jelo taky jen na 360P a na nové videoklipy HD se nedalo dívat. Měl jsem za to, že to bylo 2MB internetem..

ale dnes jsem zapojil nový od O2, jede mi to 11MB ale videoklipy stejné, prostě HD mi nejde, nevíte proč? Je 11MB rychlost stále slabá a youtube si to přepočítává?

Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Ahoj,

pokud jsi měl u videa volbu jen mezi 360p a auto tak v tom případě video není nahrané v HD, ale pouze v těch 360p.

hodnocení

0x

Zkuste některé z těchto videí.

U všech mi to ukazuje, že je to v HD. A i jdou tak spustit.

doplněno 03.10.15 13:50:

Oficiální nápověda Youtube říká: Abyste v počítači měli vždy zobrazeno video v nejvyšší možné kvalitě, YouTube upravuje kvalitu videostreamu a přepíná ze standardního rozlišení (například 240p nebo 360p) na vysoké rozlišení (720p nebo 1080p) podle aktuální rychlosti připojení k internetu (šířka pásma). Můžete si proto všimnout, že kvalita videí se při sledování mění.

Ale to u vás nejspíš nebude ten případ. Sám mám jen 2,5 - 2,9Mbit/s a fullHD mi jede v pohodě.

A taky: Kvalitu videa ovlivňují i následující faktory: Velikost videopřehrávače: Ve výchozím nastavení je kvalita nastavena na možnost Auto a YouTube bude používat nejvyšší možnou kvalitu na základě velikosti videopřehrávače.

Přehrával jste video ve fullscreenu?

A taky vám může pomoct tohle: Když se přihlásíte na YouTube v počítači, můžete si nastavit výchozí kvalitu přehrávání pro všechna videa. Poznámka: výchozí nastavení nebude platné pro YouTube v mobilu.

V režimu celé obrazovky vždy přehrávat v rozlišení HD

Máte-li rychlé připojení k internetu, můžete si změnou nastavení zajistit přehrávání v kvalitě HD, kdykoli je k dispozici:

Přejděte na stránku Nastavení .

Vyberte možnost Videa ve vysokém rozlišení vždy přehrát v režimu celé obrazovky (je-li k dispozici) .

Klikněte na tlačítko Uložit .

youtubak
hodnocení

Pepr:

Dostal jsem se tu až teď.. ne nejede, samozřejmě jsem zkoušel HD videa a zkusil jsem pro jistotu i ten tvůj odkaz hned to první video srandovní natočené v HD a je tam jen AUTO nebo 320p a kvalita KO.

Musí k tomu být třeba HD grafická karta nebo monitor? Monitor mám LG cca 5 let starý...ale dobrýýýý Flatron wide

chizuru*
hodnocení

0x

Jaký internetový prohlížeč používáte?
Pokud už tak nebylo učiněno, doporučuji zkusit aktualizovat Flash Player a ovladače grafiky, případně i prohlížeč.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]