Nejste přihlášen/a.
Zase mi tam naběhl nový nesympatický seznam.cz hlavní stránka,bez toho,že si můžu vrátit na původní verzi,co mám dělat !
Mám to tam taky tak
nejde to už vrátit
Asi jim všichni ten hnusný, bledý, zmatený, nepřehledný, škaredý, nový seznam odmítali, tak se rozhodli nás nutit
(
Je fakt hrozný, strašně bledý, písmo je tenké, špatně se tam čte![]()
Uvažuji o jiném vyhledávači.
- asi nastoupila mladá generace - budeme si muset zvyknout, nebo přejít na jiný prohlížeč (když už si budu muset zvykat na něco jiného). Nechápu vkus tvůrců nové podoby - je to nepřehledné a jako pro děti základní školy. Taky písmo a řádkování je nesympatické !
doplněno 28.09.15 19:00:jana 222-
- děkuju za typ - modrý seznam je fakt přehlednější.
Je to hnus. Tohle snad žádná jiná internetová stránka nedělá, aby si zničila zobrazení u starších prohlížečů a menších monitorů. Např. na verzi Firefox 20 a 17" monitoru se zobrazí řídký rozplácnutý text po celé ploše s textem na řádcích slitých, bez jediné možnosti nastavení nebo úpravy nastavení, kromě úplně dole nenápadně schované možnosti Zpět na starý Seznam.
Tohle neumětelství webdesignera normálně naštve a odradí od používání Seznamu. Zajímavé, že při zadání řádku www.email.seznam.cz je zobrazení normální. Jestli zkazí i to, tak ať se jdou vycpat, slušně řečeno.
Ještě na doplnění: Starý dobrý Internet Explorer osmička zobrazí titulní stránku Seznamu úplně normálně a dole nabídne "Zkusit nový Seznam" a při pokusu o nový se objeví posměšný obrázek éčka s holí, brejlemi a čepičkou zmijovkou s bambulkou a kšiltem a politováním, že si "starý zasloužilý prohlížeč s novým Seznamem ani dalšími moderními weby neporadí". Zajímvé, že si i tento starý prohlížeč poradí normálně s většinou webových stránek z celého světa, protože i nové stránky jsou zpětně kompatibilní.
Smutné na tom je že se Vás ptají jak jste spokojeni a když jim to napíšete tak se to vrátí jako nedoručitelné !
to je klasicka finta
moznost k navratu ke staremu vzhledu a funkcim, a pak to stejne za mesic az 2 napevno zapne novy design nebo funkce. Klient ma pocit, ze ma na vyber, ale nema ![]()
Mě to naprosto vyhovuje. Vždyť se tam nic nezměnilo, vzhled je stejný akorát zmodernizovaný. Moc mi vyhovuje přesouvání jednotlivých okýnek![]()
bagar -
jakých okýnek? - jestli myslíte možnost volby rozvržení stránky a přemísťování jednotlivých sloupců na stránce, - tak to šlo vždycky .
doplněno 29.09.15 23:51:nastavte si rozvržení stránky na 2 sloupce (event. na 3 sloupce), boxíky si uspořádejte do sloupců - a můžete si je (boxíky) přemísťovat libovolně ve stránce (chytnete název boxíku v levém horním rohu do myši ) - a v boxíku si ještě můžete zvolit počet zobrazovaných zpráv, aby se příslušně zkrátily, nebo prodloužily).
doplněno 29.09.15 23:52:pro mativka
doplněno 30.09.15 00:00:oprava matiwka
- a volbu sloupců najdete v "pokročilém nastavení"
Vpravo úplně dole je "přidejte boxík" přidám si a ony se řadí vpravo dole tak to je dlouhé jak maturitní tahák
Jaký zmodernizovaný,vždytˇje to úplně trapná nabídka od totálních amatérů nejvíc ten teňoučký tisk - mdlého vzhledu,nepřehledné pro nevýraznost kvůli malým bílým plochám ,které splývají s texturou...úplně školácká zvoraná práce.Kdyby to šlo nějak nastavit,tak,aby bylo tučnější písmo,větší mezery.
přesně tak
doplněno 28.09.15 22:24:tak to tam prosím napište,atˇje nás více z tím slabým textem,dole se to dá rozkliknout a napsat názor,prý to není hotovo
Mně to jde normálně to odejde a poděkuje,ale nevím,jak se dá nastavit v té pakárně- stránce tzv.linka více zpráv ( která umožňovala otevření přehledu zpráv) se nedají přečíst ani klasické zprávy ! Když přidám boxíky skládají se pod sebou vpravo jako básně v odstavci,přesunout se to nedá ,no nazdar !
Dobrý den.
Chtěla bych na zpět původní seznam.cz. Tady ten se mi nelíbí, nemá to co ten předchozí.Měla jsem uložené věci, které tady v tomto novém nedokážu najít. Jsem starší generace , už jsem v tom původním věděla, kde co mám a teď jsem bezradná.Četla jsem reference a je nás víc, co si opět stěžují, že jim tento váš další nový seznam nevyhovuje.Jen jsem si zvykla na ten, co byl minulý , zase sem dáte něco nového a horšího.Můžete mi napsat, jak se mohu vrátit na ten předchozí? A doufám, že mi odpovíte.
Za odpověď předem děkuji
Helena Bendlová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.