Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém. Náš dvouletý syn se bohužel dostal k PC a něco změnil. Nyní po otevření internetu (Mozilla) se otevře pouze okno nazvané "Nový panel" a nic víc. Abychom rozjeli domovskou stránku, musíme kliknout na ikonku "domečku". Projela jsem možnosti nastavení, ale nic neobvyklého jsem tam nezaznamenala. Prosím poraďte, co s tím.
PS: Jsem pouhý uživatel, nikoliv znalec, tak prosím o radu laikovi
Dobrý den, otevřete Mozillu, dejte ty tři čárky nahoře vpravo a možnosti. Hned na první stránce je Obecné pak tam dejte u při startu aplikace Firefox: Zobrazit domovskou stránku a hned pod tím je domovská stránka, otevřete si novou kartu, vraťte se zpět do první karty a dejte použít aktuální stránky .. Vypněte Mozillu a znovu zapněte, měla by se Vám otevřít ta stránka kde jsou ty nejnavštěvovanější stránky
Zkuste to jak jsem napsal.. hned po otevření Mozilli se mi ukáže tohle
Když takto otevřete novou stránku, pak v pravo nahoře je ozubené kolečko s nabídkou přizpůsobení stránky... tam si to nastavíte jak chcete.
Tam mám nasteveno "Zobrazit vaše top stánky". V tom to asi nebude. Tento problém nastává při prvním otevření internetu, že tam automaticky nenaskočí domovská stránka (i když v možnostech ji nastavenou máme), ale pouze prázdné okno.
Pomůže, když dám vyčistit PC programem Cleaner? Popřípadě odinstalovat Mozillu a znova naistalovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.