Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa na čt

Od: zamrzla odpovědí: 4 změna:
Prosím o radu.
Na tabletu mi jdou přehrát v pohodě všechna videa, ale když se chci na cokoliv podívat
v archívu čt,tak mi to napíše "nepodporovaný prohlížeč videa".
Zřejmě si musím stáhnout nějaký program?
Mohl by mi prosīm někdo polopaticky poradit.
Co se techniky týče, tak jsem zamrzlá někde v 18. stoletī.
Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, budete potřebovat do prohlížeče v tabletu Adobe Flash Player. A to bude asi problém, protože budete mít zřejmě OS Android. Zkuste si najít tuto aplikaci pro OS Android (pokud ho skutečně máte) v nabídce aplikací - ale, asi tam už nebude.

A uveďte, jaký máte ten OS v tabletu. Zdravím!

doplněno 30.09.15 11:47:

ulozto.cz/...

Sice to není systémové řešení, které by opravilo problém s přehráváním flashe, ale můžeš si stánout apku přímo vydanou čt, která ti umožní přístup do archivu a ve které po spuštění nabíhá právě běžící čt program. Tím se vyhneš spouštění v prohlížeči.

doplněno 28.09.15 15:47:

play.google.com/...

doplněno 28.09.15 19:18: Tohle ivysilani ct je aplikace dostupná jak pro win, tak i jako *.apk

Já přehrávám videa ČT v tydlifónu s Androidem 2.2 přes to co vám sem dal Totak 28.9. v 15:46.

zamrzla
hodnocení

OS Android

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]