Nejste přihlášen/a.
Zdravím. V krátlosti: Mám nainstalovaný Advanced systemcare 8, ale ten zas něják suprově nepomáhá a vždycky najde miliony chyb. Na netu jsem hledal nějáký dobrý program na čištění. Jeden instaloval AVG, kterého jsem se dlouho zbavoval, další nedovolil nic stáhnout nebo blokoval stránky ( a né není to mým antivirem):D
Poraďte mi, který program byste mi na čištění a zrychlení PC doporučili.
Díky
Dobrý den, já bych doporučil program CCleaner. Nastavení snadné a je v češtině. Zdravím!
P.S. A při instalaci nějakého software si dávat pozor na "přilepený" software (ten zakázat).
Od AVG ruce dál! Co ti řekne snad každej je že takové ty nástroje na boost PC ani nestahuj! Je to blbost spíše to počítač ještě zpomalí! Jinak doporučuji CCleaner, Adwcleaner, Malwarebytes Anti-Malware a RogueKillerX64.. Ten Adwcleaner není tak nutnej protože odstraňuje adware, PUP / LPI (potenciálně nežádoucí programy), nástrojové lišty (toolbary) a hijackery (programy měnící domovskou stránku v prohlížeči). Jestliže s tímto nemáte problém tak jen ty ostatní 3.. Ccleaner maže registry, cookie, historii, koš, nepoužívané koncovky atd.. Nic špatného Malwarebytes Anti-malware hledá malware v PC a RogueKillerX64 skenuje procesy
Kdyby jsi chtěl přesně říct postup jak to používat napiš sem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.