Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SSD disk pro MacBook Air

Od: bohohammer odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

potřebuju si rozšířit paměť ve svém MacBooku Air z roku 2015. Projížděl jsem ale několik stránek, ale nikde jsem nenašel, jaký SSD disk do toho patří. Měl bych zájem o 240GB disk (nebo nějakou podobnou paměť). Třeba na Alze jsou 2 druhy těch SSD disků - 2,5" a pak 1,8", tak nevím, jak se mám orientovat.

Předem díky za rady ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nyní máte v přístroji jaký rozměr HDD? Já bych si to zjistil (podíval se) a potom bych kupoval nový SSD stejného rozměru. Zdravím!

doplněno 28.09.15 09:14:

Jeden pojem je rozměr SSD - ten máte daný tím původním SSD. A druhý pojem je kapacita SSD - od výrobce tam máte tu současnou kapacitu a Vy si koupíte SSD o stejném rozměru, ale zvolíte si větší kapacitu (zkrátka, SSD, kam se toho vejde více).

doplněno 28.09.15 09:25:

Nemáte zač. Stačí dodržet ten rozměr a zvolit si větší kapacitu.

bohohammer
hodnocení

Nyní už mám SSD disk, ale o velikosti pouze 128GB - proto potřebuji větší. Jinak mě spíš zajímá, jaké disky se do těchto MacBooků dávají od výroby...

bohohammer
hodnocení

OK, zjistím, díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]