Nejste přihlášen/a.
Abychom mohli relevantne odpovedet, bude potreba znat vice podrobnosti ...
1, Jaky pouzivate operacni system
2. Co myslite vypinanim pocitacem - dojde skutecne k vypnuti pocitace nebo se pocitac restartuje a zacne znovu nabihat nebo se restartuje napriklad s blue screenem u windows
3. Predchazelo vypinani neco konkretniho? Nejaka zmena - aktualizace ovladacu, instalace nejakeho programu, hry?
Ahoj, možná ho vypíná ochrana proti přehřívání.
Není náhodou uvnitř plný prachu? Pokud grafika nebo CPU dosáhnou 100°C tak se automaticky vypne počítač aby se zamezilo poškození.. Dřív u mého starého počítače se mi to stávalo taky, po vyčištění chladiče CPU mi teplota už nikdy nešla nad 65°C. Zkontrolovala bych teploty přes nějaký program, třeba Speccy, nebo tak.. A to jak během toho když počítač nemá nic na práci tak i během zátěže.
Tohle by měla být první věc po které se dívat
Á koukám že jsem psala moc dlouho, byla jsem předběhnuta stejnou radou
Dobrý den, stáhněte si HWMonitor. a podívejte se na teploty a udělejte screenshot, nebo nám je sem napiště, pokud budou teploty nějak vysoké, tak bude třeba počítač pravděpodobně vyčistit od prachu... Jak ho máte dlouho?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.