Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio na liště

Od: dt odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak je možné, že rádio, které poslouchám přes PC shozené na liště po nějaké době samovolně vypne a nehraje.Stává se mi to poměrně často, musím najít jinou stanici, která zase hraje bez problémů cca 3 hodiny a pak opět vypne.

Ptala jsem se IT technika, který má u nás v zaměstnání náš úsek na starost a říkal, že ze strany zaměstnavatele žádné časové omezení není, tak nevím. Stává se mi, že celé dopledne nejde spustit Frekvence jedna, která před tím makala bez potíží.

Budu ráda, když mi poradíte.

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, víte, ono by se aspoň hodilo vědět, přes jaký program to rádio posloucháte. Bez toho vám neporadíme vůbec nic.

dzordz*

Asi ve flashovém přehrávači ve vyskakovacím okně z webové stránky.

Často to vypadává kvůli nestabilní rychlosti připojení, po půl hodině se to na pár vteřin (nebo i minut) zastaví a pak to pokračuje.

Poslech shoutcast/mp3 by mohl jít líp (ale nevím, jestli to česká rádia taky mají). No a nebo něco strčit do usb.

dt
hodnocení

Frekvenci jedna přímo z jejich stránek a ostatní z Play.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]