Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Prosim poradte.
Mam Nokii s windows phone a driv jsem pouzivala android. Jde o to ze si chci stahnout hru Plants vs zombies 2, na androidu to slo zdarma (obchod Play) a na Storu ve Windows stoji penize.
Tak jsem hledala na uloz.to Plants vs Zombies 2.apk a nasledne jsem zjistila, ze vlastne Windows priponu .apk nevezme.
Ptam se tedy, jak mam hledat, pod kterou priponou?
Jeste dodam, ze jsem stahla i soubor s priponou .exe a telefon mne hned upozornil, ze tyto pripony nepodporuje.
Prosim poradte.
Mam Nokii s windows phone a driv jsem pouzivala android. Jde o to ze si chci stahnout hru Plants vs zombies 2, na androidu to slo zdarma (obchod Play) a na Storu ve Windows stoji penize.
Tak jsem hledala na uloz.to Plants vs Zombies 2.apk a nasledne jsem zjistila, ze vlastne Windows priponu .apk nevezme.
Ptam se tedy, jak mam hledat, pod kterou priponou?
Jeste dodam, ze jsem stahla i soubor s priponou .exe a telefon mne hned upozornil, ze tyto pripony nepodporuje.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]