Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google play v mobilu chce po mne kod

Od: spynfo® odpovědí: 5 změna:
poradite? google play v mobilu chce po mne kod, ktery mi neposlali. Nemuzu instalovat aplikace. Kam mam napsat o kod? Diky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

Je třeba se zaregistrovat a pamatovat si heslo a pk je vše snadné. Pokud ste zaregistrován přes počítač tak to samé zadáte do mobilu.

hodnocení

to znamena, ze bych to moh mit v prijatych sms-kach ve starem mobilu? No, je sice doma, ale po par tydnech bych se k nemu dostal. a nebo vam kod prisel do mailu, ci jinde?

scv®
hodnocení

0x

Nemyslíte tím "kódem" spíše uživatelské jméno a heslo? Do Google Play se přihlašuje údaji, kterými se přihlašuje do všech služeb od Googlu (např. Gmail, Picasa, YouTube..). Pokud na jedné z jejich služeb již účet máte, tak se tam přihlásíte s ním, pokud ne, musíte si účet vytvořit.

remisak*
hodnocení

0x

Prihlášení na účet pokud je vytvořen (pokud není musí se vytvořit) je například:

franta@gmail.com

123456789 = heslo

A po schálení se toto musí zadávat.

hodnocení

0x

Mně se tohle objevovalo, když jsem měla omezené služby od operátora. Jak mi to spustili zase naplno, tak mi google play funguje normálně. Zkuste se zeptat u operátora, jestli nemáte nějaké služby omezené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]