Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavření (finalizace)CD

Od: gamapolis® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Nevíte prosím někdo, jak se na Windows media playeru 11 dá nastavit,aby se CD neuzavřelo-nefinalizovalo?Předpokládám,že to mám tak,že se finalizuje,neboť nic jiného už se na něj nedá nahrát,i když místa je tam dost.Když ho tam vložím a chci něco přidat,tak se ukáže"tento disk není prázdny".V nastavení jsem to nenašel.Umí to vůbec WMP tak,aby se neuzavřel?OS mám Windows Vista 32bit a WMP11 už byl jeho součástí.Upgrade na vyšší verzi není u Visty možný i když to nepatří k otázce.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Osobně jsem nikdy windwsácký default na pálení nepoužíval, vždycky bylo po ruce nějaké Nero nebo podobný program, ale jestli to v nastavení media playeru bude tak pod pojmem multisession. Když pálíš v režimu multisešn, tak se ti disk neuzavře.
hodnocení

To je právě to,že ani tohle tam nemůžu najít.Co se týče Nera,mám Nero 9-legálně a ani tam to nemůžu najít.Můžete mi prosím napsat.jak zrušit uzavření disku v Neru,pokud možno podrobně.Děkuji.Vypaluji v Nero start smart.

hodnocení

0x

Třeba vám pomůže tato rada od Microsoftu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]