Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslal sem peníze a nemam kod

Od: jirken odpovědí: 3 změna:
Ahoj,bratr chtel pres bankovni prevod koupit minecraft. Penize se mi za 3 dny strhly s uctu,na jeho profil se nejde prihlasit a kod taky neprisel, a penize v prd... na koho se obratit? Platba odeslana do Stockholmu. Neni kod variabilni nebo spec. V uctu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Se podivejte do historie plateb. Tam bude uvedeno, zda se vyplnil i variabilni symbol. Dle neho se da platba dohledat a stornovat. Jednat primo s bankou viz penize.cz/...

figurek*
hodnocení

0x

mrkněte se, jestli jste opravdu poslali správnou částku a ve správném tvaru.

Nám se jednou stalo, že místo 267.- KČ jsme poslali 2,67 KČ. Taky jsme se tehdy divili, proč nám nikdo nic neodblokoval a nic neposlal.

pee*
hodnocení

0x

Kupoval jste to kde? Na www.minecraft.org? To je oficiální stránka.. Jestli ano tak tam si účet založit můžete zadarmo jen na něm aktivovaný minecraft.. když pošlete peníze žádný kód vám nedojde.. jen se na účet přidá Minecraft a ten tam pak můžešte stáhnout.. jestli se vám nejde přihlásit tak píšete špatně přihlašovací údaje.. Já to kupoval přes Paysafecard a hned jsem mohl hrát na originálním účtu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]