Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera na Skype vzhůru nohama

Od: mylady® odpovědí: 29 změna:

Dobrý den,

když při skypování zapnu i kameru, tak se vidím vzhůru nohama. Nemůžu přijít na to, jak to otočit. Zkoušela jsem hledat v nastavení kamery jak na Skype, tak v počítači, ale nikde mi to otočení nenabízí. Zkusila jsem i Skype odinstalovat a nainstalovat znovu, taky to nepomohlo. Nevíte někdo jak mě zase postavit na nohy?

Děkuji za rady.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

V nastaveni webkamery ve kype to urcite je.

doplněno 23.09.15 11:49:

jaj. Nastevení lze provést přímo ve Skype, nemusí se kvůli tomu instalovat další zbytečnosti. V nastavení videa příslušnou kameru, a tam lze obraz otáčet, naklánět, přibarvovat, jasnit...

hodnocení

Takto vypadá moje obrazovka po otevření Nastavení videa - Nastavení webkamery na Skype

Kamera na Skype vzhůru nohama
majsterjoe*

No, tady jde vidět že máte něco navíc instalované, nevadí, jděte po kartách setting a tam to bude.

doplněno 23.09.15 22:00:

jestli je to integrovaná kamera, měl by být i nainstalován příslušný program na spuštění. v tom programu bude nastavení také. O jaký notebook se jedná?

commonman*
hodnocení

0x

Zdravím,

o jakou se jedná webkameru? integrovanou či externí?

Dělá Vám to pouze ve skype nebo i v jiných programech?

V neposlední řadě jakej máte operační systém?

Většinou pomůže naistalovat si nějaký program na ovládaní kamery který má v sobě možnost i rotace.

doplněno 24.09.15 09:55:

Třeba notebooky asus tohle dělají běžně ,

návod jak změnit nastavení zmáčkněte winkey+R poté napiště regedit.exe klikněte ano spustí se Vám registry editor tak teď musíte najít nastavení té kamery bude to něco takovéhleho HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Sunplus SPUVCb VIDEOPROCAMP na to když kliknete tam tam bude někde změnit hodnotu a tu změníte buďto na 0 nebo 1 (opačnou než tam máte)

Další možnost je stáhnutí nového ovladače pro kameru přímo od výrobce , pohodlně najdete na stránkách podpory, pokud napíšete model a značku pomůžeme Vám to najít.

hodnocení

Dobrý den, mám integrovanou. V jiných programech než ve Skype ji nepoužívám, takže nevím, jestli to dělá i jinde.

sanyo*

A co když máte kamerku samostatně připnutou někde na skříňce u PC a otočila jste si jí vy, nebo někdo jinej třeba při úklidu a pod. Taky může s vámi někdo doma žertovat..

Dejte sem ještě fotku obrazovky po zmáčknutí tlačítka "Nastavení webkamery" pod obrázkem videa... Jeslti je to to okno "Video capture filter", tak to bude na kartě "Settings"

hodnocení

Takto to vypadá na kartě Setting

Kamera na Skype vzhůru nohama #2
majsterjoe*

No, asus s tim mel na starsich strojich (mozna i na novych) problemy.

Vyzkouset stahnout www.manycam.com , je to program na integrovanou kameru s novym ovladacem.

A jeste to umi spoustu efektu.

Tohle je nastavení efektů, konkrétně sledování obličeje. A ta horní záložka setting? Tam je co?

hodnocení

Tam je toto.

Kamera na Skype vzhůru nohama #3

A to tlačítko device setting? Vyberte kameru (tu jednu co tam je) a klikněte na tlačítko.

doplněno 24.09.15 23:00:

Tam by to mělo být. Je to nastavení zařízení(kamery, kterou jste vybrala-máte jen jednu). Bude tam otáčení, vidění se jako v zrcadle nebo jak vás vidí protistrana a tak podobně. Jestli neporozumíte angllicky, hoďte ještě fotku.

hodnocení

V nastavení videa mi to nabízí dvě kamery

Kamera na Skype vzhůru nohama #4
Kamera na Skype vzhůru nohama #5
hodnocení

A když vyberu tu co mi nabízí karta Setting a kliknu na device setting je tam toto

Kamera na Skype vzhůru nohama #6
majsterjoe*

Tak jeste obrazek z karty ovladani fotoaparatu.

hodnocení

Karta ovládání fotoaparátu.

Kamera na Skype vzhůru nohama #7

Tady ty ovládací prvky nejsou aktivní, protožže máte vybránu USB kameru. U ASUS kamery by tyto prvky měly být funkční a obrázek otočíte posuvníkem "přetočení", který je dole anebo u něj zaškrtnete v políčku volbu "automaticky".

hodnocení

Když mám vybranou ASUS kameru, tak mi ji to na kartě Setting vůbec nenabídne. Už jsem si stáhla manycam a otočila to.

Kamera na Skype vzhůru nohama #8
guty0

Všechen ten bordel dělá win.10 zatím system stojí za ...

hodnocení

To možná jo, ale protože mi počítač kleknul totálně, tak mi ho zeťák přeinstaloval, dal mi tam win8 a stejně jsem bez ManyCam vzhůru nohama ... můj PC mě prostě vidí jinak *smich*:-D

mirks

Take mi to udělal až win. 10 ..nejde mi to změnit :(

hodnocení

Až po slovo software jsem to našla, ale to další mi to nenabízí. Notebook mám ASUS X5IJseries a mám tam Windows10.

Kamera na Skype vzhůru nohama #9
commonman*

Abych se dalo zjistit kde dále se nachází klíč od té kamery musel bych vedět přesný typ řada X5IJ má ještě další 4 rozdělení. Ale určitě zkuste viz o příspěvek více ten program manycam. Jednoduchá instalace a pomůže to hned.

Prosím tě, paní neumí tak základní věc, jako je orientovat se v nastavení kamery a ty jí tady chceš provést editací registru. Do je dobrý.

hodnocení

Jsem blondýna, takže to mám tak nějak předurčené, že jsem blbá :-P. Ale jak jsem psala, stáhla jsem si manycam a je to v pohodě :)

Tak jsem to nemyslel. To, že někdo něco neví neznamená, že musí být nutně blbej. K otočení kamery gratuluji, ale i tak si stejně myslím, že k tomu nemá být zapotřebí další software. Ale co už, když to funguje.

hodnocení

Já to taky nijak tragicky nebrala. Taky jsem doufala, že je to někde v tom nastavení na Skype, ale fakt jsem tam nenašla nic, co by nabízelo otočení, ani česky ani anglicky. Děkuju moc za rady.

hodnocení

Děkuji všem zúčastněným za rady :)

kristyna1479
Zdravím včera jsem mluvila se setrou po skypu a najednou jsem zjistila že mám webcameru vuhůru nohama, lze to nějak řešit? Jak?Jedná se o ASUS Won 3056 Awards in 2008 OS Windodows 10.Veze Skypu: 7.29.0.102 Dám nástroje> nastavení>nastavení webcamery> pak mi to ukáže Effects / Setting tak dám Setting> pak e mi ukáže Device list USB 2.0 UVC 0.3M Webcam (tuhle cameru) pod tím tlačítko Device Setting kliknu na to a ukáže se mi:Jas 10Kontrast 30Odstín 3Sytost 67Ostrost 1Hodnota Gamma 100Vyvážení bílé 6500Korekce podsvícení 1Zisk 0tlačítko výchozí (to už jsem zkoušela a nefunguje to, když na něj kliknu)Frekvence elektrického vedební (potlačení blikání) 60Hzmám to takto: leteckaposta.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]