Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mě otevřít Seznam

Od: zwiki* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Při klepnutí na domovskou stránku se o

Chyba zabezpečeného spojení

Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.

Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
Kontaktujte prosím vlastníka webového serveru a informujte ho o tomto problému.

Na Centrum se mi nechce normálně otevřít emailová schránka a kolečko se neustále točí při každém úkonu.

Děkuji za rady jak na to,aby to šlo dobře.

doplněno 22.09.15 09:02:

Kolečko se točí na jakékoliv stránce dlouho.Čistil jsem to Avastem i CCleanerem.

doplněno 22.09.15 09:04:

Stránky se mi nechtěj ani otevřít.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mohla proběhnout nějaká automatická aktualizace Firefoxu nebo jeho doplňku (pokud máte tuto volbu v nastavení aktivní). Zkuste se podívat do nastavení Firefoxu, opět vyčistěte cookies a mezipaměť, vypněte tam hardwarovou akceleraci a zkuste spustit Firefox i bez doplňků. Zdravím!

doplněno 22.09.15 09:57:

Nastavení najdete nahoře na té liště Firefoxu - např. já ho mám pod Edit (druhá nabídka) a tam mám Preferences. Vy budete mít asi Firefox v češtině, tak to bude zřejmě Úpravy a tam Předvolby (nebo Nastavení) - až dole v té podnabídce. Hlavně to nevzdávejte.

doplněno 22.09.15 10:32:

Ještě je možnost, že Firefox je OK, ale proběhla aktualizace antiviru - to je někdy také problém.

Můžete zkusit i antivir dočasně zcela vypnout a vyzkoušet Firefox.

zwiki*
hodnocení

to bych musel vědět kam se podívat?nastavení žádné není nikde...

hodnocení

0x

Pro začátek bych možná zkusil použít jiný webový prohlížeč a ověřil, zda je problém i v něm.

zwiki*
hodnocení

Mám Mozilla Firefox.Jiný prohlížeč nemám.Včera mě internet šel v pořádku.

hodnocení

0x
zkuste ještě toto toolslib.net/... 22.09.15 10:25: Chce to klid a nemít klapky na očích. Jste zaměřen na jeden problém a odmítáte jej spravit jinak než "polopatistickým popisem"- jenže my nemáme oči na vašem monitoru... support.mozilla.org/... si něco pročtete, budete mít pro příště klid... doplněno 22.09.15 10:38: nějak se mi špatně kopíroval odkaz - pardon... support.mozilla.org/... Webové stránky se nenačítají...

zwiki*
hodnocení

Neotevře se mi Seznam při klepnutí na Mozillu,ale jen nový panel...

Dobrý den.Tak zkuste otevřít ten nový panel a pak:nástroje→možnosti→karta obecné a tam zkontrolujte co máte nastaveno za domovskou stránku.Pokud tam není v řádku domovská stránka seznam,tak smažte co tam je a napište tam seznam.cz.A potvrďte OK.Potom zkuste Firefox znovu otevřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]