Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemožnost otevření emailu

Od: suzymon® odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Od několika dnů se mi nedaří normálně rozkliknout emailovou stránku. všechno tam mám vyznačené, jméno hleslo a když kliknu na otevřít, tak se objeví, že je tato stránka nedostupná, abych klikla na "načíst znovu". Jenomže toto tlačítko tam chybí. Můžu pouze kliknout na podrobnosti, kde mi dají tuto radu blbou radu. Nevíte jak to mám udělat? Chodím přes "seznam". Všechno jinak funguje, jenom můj email ne. Děkuji za pomoc. Do emailu se dostanu přes Google, ale to mne dost štve a hlavně nechápu, proč se to najednou změnilo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nějaký adware, či podobný sajrajt... - klasicky pročistěte: Ccleaner, pak ADWcleaner - pokud nepomůže, ozvěte se.

filehippo.com/...

toolslib.net/...

doplněno 21.09.15 12:11:

Načíst znovu = F5 - to radí kolega níže. To čištění nikomu nic neudělá, pokud po instalaci programu nezadá další změny... jen je potřeba v CCleaneru zrušit Monitoring...

Oba programy jsou v CZ a blbuvzdorné :)

doplněno 21.09.15 13:17:

návod na instalaci i čištění - cistepc.cz/...

monitoring viz. příloha

doplněno 21.09.15 13:43:

@ben píše o kulaté šipce - když necháte myš na kulaté šipce třetí zleva, ukáže se "načíst tuto stránku znovu"

Nemožnost otevření emailu
Nemožnost otevření emailu #2
hodnocení

Jo, ale takového blba jako jsem já, to ještě nevidělo. Já ani nevím, jak bych zrušila ten Monitoring, protože hlavně nevím co to je. Takže když nevím kde ho hledat, jak ho mám zrušit? Já jsem náhodou tvůj odkaz rozklikla a tam bylo napsáno start. To jsem neudělala, protože co když to odstartuju a pak to poletí jako neřízená střela a já budu čumět jako vrána. Jak já poznám, že se to vyčistilo a hlavně, co se to tam vlastně čistí. Jak můžu vyčistit třeba flek, když ho nevidím? A jestli tam bude nějaká nápověda v řeči "ufonů", tak to je prašť jako uhoď. Takže já se každého startování něčeho, čemu nerozumím hrozně bojím. Stalo se to znova a šlo to tím 2xF5 Zadala jsem tam, aby si to pamatovalo v mém počítači. Tak jsem zvědavá, jestli to poslechlo.

doplněno 21.09.15 13:14:

Je tam napsáno, v tom tvém odkazu, že to za dvě minuty všechno zjistí a že mi navrhnou optimalizaci. To znamená, že si budu muset v něčem vybrat a já vím starou belu, co si mám vybrat.

doplněno 21.09.15 19:43:

Tak jsem klikla na tu šipku a emil se objevil. Zkusila jsem počítač úplně vypnout a znova zapnout a kliknout normálně jako dříve na svůj emil. Otevřel se. takže to pomohlo. Ale proč se to stalo, to teda nevím, protože já žádné novoty nezkouším. Asi jak se to restartovalo. Budu si postup pamatovat, díky.

hodnocení

Tak Ti mockrát děkuji a budu si pamatovat, že jsi to sem poslal. Sama se do toho pouštět nebudu, protože to nabízí smazat i naposledy navšívené stránky a různé instalace, a já se obávám, že mi to smaže všechno, co jsem pracně instalovala. Já mám počítač celkem dost rychlý. S tím nemám problémy vůbec, jen tady s tím emailem to začalo habrovat. A právě to začalo poté, co minulý týden otravovali každý den, že "něco" (už nevím kdo z nich to byl) vyžaduje restart. Tak jsem na to klikla a takhle se mi to vyplatilo.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, znovu načíst stránku můžete i klávesou F5 (2x zmáčknout). Ovšem, jestli to bude stačit se uvidí. Zdravím!

doplněno 21.09.15 12:24:

Další možnost znovunačtení stránky je ta, že na to máte přímo v prohlížeči tlačítko. Tedy, tam, kde je např. tlačítko "domeček" nebo "šipka". Tam by mohlo být i tlačítko "šipka zatočená do kroužku" - a to je ono načtení (jakékoliv) stránky znovu. Obávám se, že Váš problém je, že ten prohlížeč vůbec nečistíte. Bylo by dobré se osmělit a naučit se to. Stačilo by projít si nastavení prohlížeče (např. u Firefoxu to je snadné) a vymazávat tam cookies a mezipaměť. Po čase bude problém s pomalostí načítání stránek nebo se někam nedostanete vůbec. Kdo nečistí, tak nejede.

hodnocení

Tak děkuji. Ono mi to zase naskočilo samo. Ale díky. Čistit však nic nebudu, neboť jsem levá jako šavle a obávám se, že by se mi to podařilo rozvrtat tak, že bych na to musela někoho volat. To to raději budu otevírat přes ten Google. Já myslela, že je někde to tlačítko "načíst znovu". U jiných stránek se to objevuje. Ale u toho emailu ne. Tak zatím díky.

doplněno 21.09.15 13:19:

A to tam bude napsáno, ahoj, tady coockies, chceš mne smazat a tady mezipaměť a tak dál? Copak já vím co je to mezipaměť v počítači a k čemu to slouží.

doplněno 21.09.15 13:32:

A k té šipce. Mně se většinou stane, že tam je napsáno "nelze vrátit".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]