Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání Adobe Flash ve Firefoxu

Od: lexik58 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,používám Firefox a dnes mi začal padat Adobe flash.Vždy chvíli funguje a po krátké chvíli spadne a musím obnovit stránku.Zkoušel jsem i Google Chrome a tam Adobe funguje.Nevíte někdo co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ve FF mi to dělalo taky delší dobu a nepomohlo vůbec nic. Nakonec jsem to vyřešil přeinstalací W7(64), kterou jsem stejně měl v plánu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná by pomohlo vyčištění mezipaměti a cookies u Firefoxu (v jeho nastavení). Také tam můžete vypnout používání hardwarové akcelerace. No, a také zkusit aktualizovat Adobe Flash Player. Zdravím!

P.S. Také můžete zkusit spustit Firefox bez doplňků, jestli to bude lepší.

get.adobe.com/...

joudic*
hodnocení

0x

to je bohuzel u FF bezne, osobne pouzivam FF tak ze mam asi 4 okna a 300 panelu v kuse otevrenych a obnovovanych pres session restore plugin, ale ze by mi to padalo tak moc, jako vam, to ne

hodnocení

0x

Aktualizovat Firefox, aktualizovat flash, vycistit cache napr ccleanerem, pripadne zakazat hardwarovou akceleraci ve flash playeru viz obr

Padání Adobe Flash ve Firefoxu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]