Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 zvuk

Od: inzulin* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, aktualizoval jsem si notebook na Windows 10 a nějak mi blbne po aktualizaci zvuk, když pustím písničku nebo film, hraje to potichu, pak to vyskočí, když přidám hlasitost, tak zvuk skáče - hlasitý, tichý, při basech to jde úplně mimo a ve sluchátkách, mám takový divný, zkreslený zvuk. Nevíte co s tím? Ovladač na zvukové kartě mám aktuální, podle PC.

Děkuji za případné odpovědi.

Přeji hezký zbytek dne. Inzulín.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Downrade zpět na 8.1 nebo 7. Nechápu proč lidé mají tendenci, hned přecházet na nový OS

doplněno 17.09.15 18:36:

Stáhněte si z oficiálních stránek Microsoftu instalasi medium Win 8.1 lze si ho dat na flashku nebo na DVD, předtím ovšem zálohujte, abyste nepřišel o data

doplněno 17.09.15 18:37:

windows.microsoft.com/...

inzulin*
hodnocení

Dobrý podvečer, děkuji za odpověď, chtěl jsem ho vyzkoušel i když jsem riskoval dost. Jak downloadnu zpět na 8.1? Děkuji.

hodnocení

2x

nejprve bych vyzkoušel aktualizovat ovladač zvukovky přes Slimdrivers

inzulin*
hodnocení

Dobrý podvečer, děkuji za odpověď a pomoc, stáhl jsem program a aktualizuji ovladače, prý je nemám aktualizované.

Napíši jak to dopadlo.

Ještě jednou děkuji.

Windows 10 zvuk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]