Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Pro školní účely jsem si vytvořil tabulku ve wordu, aby ostatní uživatelé v ní mohli vyplňovat údaje. Lze nějak udělat aby se uzamknuly na pevno jednotlivé buňky v tabulce? Potřebuji zachovat stejný formát velikosti tabulky a když např. napíši delší jméno, buňka se automaticky zvětší, což já nechci, chci, aby se např. muselo zmenšit písmo, zkrátka aby buňka měla pevnou velikost.Díky za každou radu
Jak se Vám zvětší? Rozšíří se sloupec nebo zdvojnásobí výška řádku? Já mám OpenOffice 4.0.1. a u možnosti "výška řádku" mám zaškrtnuté políčko "přizpůsobit velikosti" - když nechci, aby se při dlouhém slově řádek zvětšoval, tak jej odškrtnu. Delší slovo (více slov) tam ale logicky pak nejde vidět, pouze při projíždění kurzorem. Asi to budete mít jinak, tak hledejte něco podobného ve "vlastnosti tabulky" nebo pod řádkem, sloupcem, buňkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.