Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kdysi dávno jsem si vytvořil účet u google, kde jsem si vytvořil reklamy a ty dal na stránky.
Neporadil by mi někdo kde se mám přihlásit a jak dále postupovat abych se podíval na návštěvnost, případně zisk za ta léta?
Děkuji mockrát
Pokud máš na mysli AdSense tak přihlásit se můžeš na https://www.google.com/adsense/login/cs. Jinak přehlednost je tam hrozná a vyhledat tam nějaké přehledy je téměř nemožné. Kdysi dávno tam nebylo tolik možnosti, ale bylo to mnohem lepší a přehlednější.
Děkuji,
kde bych tam prosímvás našla ty příjmy, které by se mi tam měly nahromadit za tu dobu?
Mám tam chaoz
Jediný způsob je, té hranice dosáhnout (bylo by možné se domluvit s někým, komu stránky vydělávají, že Vám za např. těch 500 Kč umístí Vaši reklamu na své stránky, než na tu hranici dosáhnete, ale moc reálně to nevidím). Google méně prostě nepošle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.