Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,múže mi někdo poradit? Jedu do Ománu,kde si budem půjčovat auto a potřeboval bych navigaci. Je možné do navigace nahrát tuto mapu z internetu?, Případně kam se obrátit. Nechci to přes chytrý telefon,prý to příjde draho online?Moc děkuji za info Jirka
Záleží na navigaci, některé ano, některé za příplatek, některé vůbec. Dnešní chytré telefony zvládají i offline navigaci, takže drahé to určitě není, ale opět záleží na telefonu, který jsi také neuvedl.
Navigaci případně nějáký chytrý telefon hodlám koupit,až budu vědět který mi tam bude fungovat.Asi něco staršího z bazaru? Mám to jen na jedno použití na dobu 14 dní. Jestli můžete něco lacinějšího doporučit - navigaci,případně telefon... budu moc rád
Mám Nokii 5230, byla v bazoši s držákem na sklo za 2500 už před 5 lety. Má GPS, i bez napojení na inet funguje dobře. Mapy Ománu jsou dostupné přes synchronizační program Nokia Suite, je potřeba stáhnout je dopředu přes PC a USB kabel. Mapy jsou zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.