Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s internetem ve svém Pc, přeinstalovávál jsem windowsi 8.1 a už na konci instalace, když to ověřovalo připojení to napsalo, že se nejde připojit k internetu. Před tou přeinstalací tam byli taky 8.1 a internet normálně šel, pak jsem přes instalační cd zvolil vlastní instalaci s tím, že jsem všechny disky formátoval. Po celé instalaci, internet nešel a když jsem rozklikl íkonu s internetem co je dole na liště, tak to psalo, že Síť je omezená, když jsem zkusil, vytáhnout kabel od internetu z Pc tak se ta hláška změnila na připojení k internetu nedostupné, když jsem kabel vrátil zpět, tak to zase psalo, že síť je omezená. Internet pak začal fungovat, když jsem v nastavení sítě zapnul, aby se vyhledali v síti ostatní pc, zařízení a obsah, ale po restartování pc internet zase nešel i když jsem měl zaplé to vyhledávání ostatních věcí v síti. W8.1 jsem na tomto Pc přeinstalovával stejným způsobem několikrát a vždy bez problémů.
Díky za rady
doplněno 16.09.15 01:56:u síťového adapteru mi to ukázalo, že ovladač je: intel(R)82566DC-2 a že je aktuální
u síťového připojení mám zaškrtnuté: Získat adresu ze serveru DHCP automaticky + Získat adresu serveru DNS automaticky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.