Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 - problém s TV kartou

Od: petasm odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

přestala mi po přechodu z Windows 7 na Win10 fungovat USB TV karta IT9135 BDA. Ovladače hlásí, že jsou aktuální a v pořádku, ale přehrávač televize BlazeTV 6.0 se spustí, ale nespustí se televize ani nejdou vyhledat kanály. Přehrávač ProgDVB hlásí, že BDA zařízení není spuštěno, nedostanu se do nastavení zařízení BDA IT9135 ani v ProgDVB 7 ani v BlazeDTV 6.0. Máte někdo podobný problém? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejde i u OS WIN-10 nastavit ve Vlastnostech u spouštěcího souboru EXE (nebo jeho zástupce) kompatibilitu s OS WIN-7? Třeba to potom bude fungovat. Zdravím!

doplněno 15.09.15 21:53:

Podívejte se do Vlastností zástupce toho programu - tam to nejde nastavit?

petasm
hodnocení

Je tady funkce "Odstranit potíže s kompatibilitou", ale nepomáhá :(

hodnocení

0x

pokud jsou ovladače ok, zkuste spustit přes Windows media center - také by to mohlo jet...

doplněno 15.09.15 21:33:

áha - další důvod, proč si ty desítky nedám.. díky za info :)

Mám takový dojem, že v desítkách Windows Media Center není. Ani v případě, že se aktualizovaly sedmičky na desítky a v sedmičkách byl.

petasm
hodnocení

Ano, Windows Media Center ve Win 10 není.

petasm
hodnocení

Tak jsem kartu vytáhnul na chvíli z USB portu a zase zasunul do stejného a televize najednou funguje. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]