Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém při načtení stránky (v příloze), co musím doinstalovat, aby mi to šlo normálně. Takhle to nabíhá 10 minut a nic. Děkuji.
Ahoj,
Asi by to chtělo lepší popis problému.. nějak tomu nerozumím, to ti někdo do nějakého textového editoru vloží odkaz na nějakou stránku, uloží a pak to pošle jako přílohu?
doplněno 15.09.15 16:19:flash je katuální? Adblock je vypnutý? PRohlížeč je aktuální? Může to být také pomalým připojením nebo zkrátka chyba na straně serveru? Ta je vyloučena?
doplněno 15.09.15 17:26:no ten od Adobe jiný snd ani není
Prohlížeč je aktuální, cbyba serveru je vyloučena, na mobilu mi to jde. Adblock mám zapnutý a po vypnutí taky nic. Jaký konkrétně flash?
Dělá to jen tenhle prohlížeč nebo i ostatní? Co nějaký doplňěk ten to taky můž zůsobovat? Reinstal prohlížeče si zkusil?
doplněno 15.09.15 20:02:Co ty doplňky jsou vypnutý? Projel sis PC? nemáš tam nějky malware?
doplněno 15.09.15 20:13:Projel sis PC jestli tam nemáš nějaký mallware?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.