Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem si stáhnout film z netu,ale nevím jak? Kamarád mi poradil až si stáhnu program uTorrent.Sice ho mám ,ale nevím co s ním.Děkuji za rady
Dobrý den,
tak hned jako prvni bych chtel ric ze s torentama nemam zadne dobre zkusenosti stahovani je vetsinou velmi pomale, ja bych doporucil stahovat napriklad prez www.czshare.cz staci se zaregistrovat a nabit si kredit napr. za 100 Kc muzete stahnout az 40 Giga filmů coz mi pride dobre, a navic na tento server se uklada velmi hodne filmu.
Ted k tim torentum: jestli uz ste si stahli tento film v podobe torent (velmi mala velikost vecinou do 1 MB) potrebujete program pro jeho otevreni a stazeni jeho souboru. Protoze ten soubor ktery ste si jiz stahl je pouze jakysi odkaz pro dany program aby stahnul primo dany film. Programu je hodne snad nejpouzivanejsi Stongh DC (snad je to napsane dobre) ale ja kdyz uz stahuji prez torent tak k tomu vyuzivam program Bit coment jde stahnout kdekoli.
Hezký den>>NutT<<
Mně se něco stáhlo,ale bylo to trhané a přerušované anebo mně šel jen zvuk a obraz nikde.Díky díky
Pokud budeš STAHOVAT, TAK SI OPRAVDU najeď na stránku www.warforum.cz a tam si najdeš co zrovna chceš, je tam vše filmy, písničky a td., ale jít přímo na czshare je blbost protože spousta odkazů má hesla a nikdy pořádně nevíš co stahuješ.
Chci moc poděkovat za pomoc.Připadala jsem si jak naprostý jelito,protože mi každý radil neco jinýho a já jsem si ještě nestáhla ani nějakou blbou reklamu.Tak ještě jednou moc dík!
Když na czshare umíš hledat tak to problém není stahuju přímo přez vyhledávač na czshare filmy uz kolik měsíců a zat=im bez problémů když nepočítám FAKE ale ten máš i na war forech. Stačí koukat na názvy souborů když tam je např.: SamDoma.avi tak je asi zrejme ze to bude sám doma a že to zaheslované nebude jelikož .avi se heslo snad ani nedají!
Asi nejlepší je navštívit
utorrent.cz/... (nápověda - nastavení)
forum.utorrent.cz/... (fórum - dotazy)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.