Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart počítače

Od: jirkamatapat* odpovědí: 2 změna:

Zdravím rádce,můj problém je v tom,že když kliknu na Outlook Express tak se mi vypne počítač(jde do restartu).Neví někdo co s tím? Díky za info.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

připadne mi to jako malware - nejprve bych to opravdu pročistil... ADWcleaner, ccleaner a antivir ...

doplněno 15.09.15 18:17:

Máte možnost přeinstalace MS Office? Pokud to nebylo chybou jinou, je zde varianta chyby v outlooku. Já zde jen hádám, ale tady vám můžou pomoct přesněji - forum.viry.cz/... - najdete report modré smrti a dáte jim jej do přílohy. Z něj dokáží více vyčíst.

jirkamatapat*
hodnocení

Provedl jsem čištění CCleanerem a použil jsem Avast,úplný test systému.Avast sice našel nějaké to napadení souborů,ty jsem šoupl do truhly,ale problém s Outlookem to nevyřešilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]