Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetem doma od o2

Od: janinka* odpovědí: 8 změna:

má někdo zkušenost s internetem doma jaká je rychlost od o2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Výhoda tohoto připojení je v dostupnosti, pokud neexistuje jiná možnost je síť stabilní bez výpadků. Jenže stojí peníze a rychlost nedosáhne jiných druhů připojení.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud myslíte, jaká je rychlost uvedená v nabídce služby od O2, tak to tam bude napsané (podle druhu produktu). Pokud myslíte, jestli je rychlost dobrá a služba stabilní, tak já si na internet od O2 stěžovat nemohu - ADSL je stabilní a bez výpadků. Zdravím!

hahanaj*
hodnocení

0x

máme doma právě jsem zkusila test kolik máme... 4576 kbit 572kB/s

hodnocení

0x

Pokud nemáte jinou možnost a nejste daleko od telefonní ústředny, pak ano, pokud nemáte jinou možnost a jste daleko od ústředny, nic jiného vám nezbude - a rychlost se bude pohybovat třeba pouze do 2Mb/s...jinak stránky

o2.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Momentálně mám 100Mb.I když je rozdíl mezi daty v Uploadu a Dovnloadu.

JABRAKA

zdenall
hodnocení

0x

O2 internet vlastním a jsem spokojen a to hraji online hry a stahuji. Mám rychlost 20Mb/s... a Stahuji cca 2,5 Mb/s Samozdřejmě pokud máte možnost mít optiku, šel bych do ní na 10000%. U nás v okrese bych měl za stejnou cenu co platím za O2 místo 20 Mb/s tak 100 Mb/s

kangaroo*
hodnocení

0x

Přišla konkurence a mám připojení stabilně 90Mbit/90Mbit a ping cca 20ms a v ceně IPTV a zřízení za 1,-Kč a platím 200Kč nebylo co řešit :-D :-D :-D

blackys*
hodnocení

0x

Zdravim,internet od O2 je dobré řešení pokud nemůžete využít lepší připojení od místního providera.

Pokud tady nekdo napíše že mu to jede 20 Mb/s tak vám to nemusí jet ani třetinou té rychlosti, O2 má připojení přes ADSL (neberu v potaz LTE) to znamená přes telefonní linku, kvalitu připojení zohlednuje mnoho faktorů -> vzdálenost od ústředny, stáří kabelů (mnoho těchto linek bylo pokládáno před desítky lety, upplně pro jiné učely než provozování internetu).

Nejlepšim řešenim bude se optat sousedů pokud mají internet od O2 jak jim to jede(rychlost,stabilita, apod.) a nebo jim zavolat na zákaznickou linku a většinu informací vám sdělí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]