Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Asi 3 dny mám tento problém.Při otevření některých stránek,vyjede v horní části obrazovky lišta,kde je napsáno"aplikace Firefox zábránila této stránce v automatickém přesměrování na jinou stránku"a musím odkliknout povolit,a pak se stránka teprve načte.Nevím,že bych někde něco nastavoval jinak.Nevíte někdo,čím by to mohlo být?Děkuji.
doplněno 13.09.15 10:17:Například teď.Když jsem chtěl odeslat tento dotaz,tak ta lišta vyjela a teprve po odkliknutí povolit se dotaz odeslal.Ale někdy se to stává už při pokusu načíst tu hlavní webovou stránku.
Dobrý den, to přesměrování není nic špatného a Firefox to hlásí, protože to máte tak nastaveno. V jeho nastavení (já to mám na poslední záložce) najdete volbu "Varovat mě, když se chce stránka přesměrovat" (mám nyní Firefox v angličtině, tak to bude podobný text). A tuto volbu zrušíte odškrtnutím. Pro uživatele to není informace podstatná a ta lišta už by to neměla hlásit. Zdravím!
doplněno 13.09.15 12:19:Nemáte zač. Patrně jste to přehlédl při nastavování Firefoxu - po zrušení té volby by už měl být klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.