Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého správce souborů

Od: pas® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,na strarém notebooku jsem měl správce FreeCommander. Mohl jsem volně přetahovat třeba písníčky z dokumentů do hudby atd. Tady a novém Asusu se s tím nemůžu domluvit správce se sice stáhl ale uložil bůhvíkam..Nic nefunguje jak jsem byl zvyklý. Múžete prosím poradit jak na to? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, Total Commander - patrně není nic lepšího. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 12.09.15 16:16:

pas - zlobíte . Nejdříve si najděte nastavení programu a tam hlavně zvolte češtinu.

V jednom okně si zvolíte disk C a tam otevřete složku Dokumenty, potom v druhém okně opět disk C a tam složku Hudba. V prvním okně si kliknete na soubor a dole zvolíte Kopírovat nebo Přesunout. Učte se.

doplněno 12.09.15 17:00:

pas - není snad jednodušší program pro obsluhu, než Total Commander. Pokud ho máte už v PC a odklepnete to číslo na úvodní tabulce, tak si najdete nastavení programu, tam si program nastavíte, jak se má chovat - a potom už je to "brnkačka". Určitě je na netu i nápověda k tomu programu, ale když už jste poznal princip nějakého jiného manažera souborů, tak to nemůže být o moc složitější.

doplněno 12.09.15 17:16:

No, je to shareware a co si pamatuji, tak po spuštění programu vyskočila tabulka - muselo se odklepnout správné číslo (1 nebo 2 nebo 3). Až potom se mohlo v programu pracovat.

Buď už to nová verze má jinak nebo jste ještě nenainstaloval. Takto je dost obtížné radit.

pas®
hodnocení

Total Commandera jsem stáhl a nainstaloval ale jak to funguje nevím, protože to nefunguje. Když mám písničku v dokumentech tak ji neumím dostat do hudby...

pas®
hodnocení

No, já to zkusím asi po dvacáté, ale proč je to takvá dřina? Na starém notebooku jsem měl FreeComamndera kde se nainstaloval automaticky po stažení. Vlevo byla tabulka dokumenty se seznamem hudby atd a jednoduchým přetažením jsem umístil soubor kam bylo třeba. Film do videa, muziku do hudby atd. Tenhle správce souborů už asi není k mání nebo co počád mi to tady nabízí to co píšete vy...Uffffff

pas®
hodnocení

Prosím, jaké číslo na úvodní tabulce?

pas®
hodnocení

Díky za ochotu , já se dneska na to vykašlu jinak by ten notes letěl z balkonu anebo já...

praivo*
hodnocení

1x

To lidi už dneska neumí ani kopírovat/přesouvat soubory? Vestavěného správce souborů má snad každý OS a i když ten ve Wokneh není žádný zázrak, na tohle bohatě stačí...

arygnoc*
hodnocení

1x

vždy a jedine totalcomander.
užívateľov, ktorým vyskakuje tabuľka s číslom, by som iba rád upozornil, že aplikácia nie je free - je iba dobrá vôľa, že vám povoľuje skúšať do nekonečna ( co-to-je.sk/... ), program pri trvalom uživaní treba zaplatiť - ak pominieme, že to je krádež, velí k tomu aspoň slušnosť, veď ani rohlíky si z krámu iba tak nezoberiete.
;)

hodnocení

0x

Těžko seženeš něco lepšího než Total Commander.

A vůbec není složité ho ovládat, naopak. V jednom okně si najdeš soubory který chceš někam přesunout či zkopírovat a ve druhém okně si najdeš složku kam to chceš kopírovat. Pak třeba jednoduchým přetažením myší si kopíruješ co chceš.

hodnocení

0x

Musíte si najít umístnění Hudby - například u mě C:/Users/xxx/Music

Totalcommander jsem naposledy používal ve Win 95/ 98 - v XP už nebyl třeba, klasický průzkumník je dostatečný.

hodnocení

0x

Kam se ti uložil instalačni soubor, naješ ve stažených položkách (W 10 - Edge - tři čárky vpravo nahoře - šipka dolů - otevřít složku). FreeCommander je k dispozici i v portable verzi, kterou je možné spouštět i z flešky, bez instalace. Edge nativně ukládá stažené soubory do Users - Tvoje složka - Downloads.
Portable verzi najdeš třeba tady. portableapps.com/...

praivo*

(W 10 - Edge - tři čárky vpravo nahoře - šipka dolů - otevřít složku).

Všechny OS, všechny prohlížeče: Ctrl + J

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]