Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Sháním usb flash disk levne.Nevite o nejakým internetovým obchode?Dekuji
Dobrý den, pokud bych směl poradit mimo dotaz, tak se vyhněte levným flashkám z Číny - o těch (jejich nekvalitě) je toho na internetu asi dost. Kupte v normálním kamenném obchodě (bez poštovného). A snažte se tu flashku hned nezničit špatnou obsluhou. Zdravím!
doplněno 13.09.15 22:10:nickys - kolega už Vám odpověděl. Přesně toto jsem myslel tou poznámkou o špatné obsluze.
Jak lze prosím zničit flashku špatnou obsluhou? Dovedu si představit, že bych na ní třeba šlápnul.
Jinak pro tazatele, třeba heuréka vám vyfiltruje internetové nabídky dle ceny.
Pokud ti nevadí delší dodací lhůta, tak dx.com, aliexpress.com atd.
doplněno 14.09.15 08:00:Z cca deseti flešek nakoupených na čínských e-shopech neodpovídala velikostí jedna a aliexpress mi v tom případě rychle a bez řečí vrátil peníze (flešku vrátit nechtěl).
Co si představujete pod pojmem "levně"? 50 kč? Za to nic (funkčního) asi neseženete. Ale kolem stovky už se dají sehnat slušné. Ale nevíme, jakou chcete kapacitu a jestli máte i nějaké požadavky na rychlost čtení a zápisu.. Já jsem koupil několik ks Kingston DataTraveler SE9 (8 a 16 GB), které jsou podle Heuréky poměrně oblíbené a nepovažoval bych je za drahé. Velkým plusem je jejich konstrukce - žádný plastový kryt, žádné posuvné (= v budoucnu ulomené) části, můžete na ní i šlápnout, zapojená drží velmi dobře i když se o ní zavadí.. a pokud chcete 1 ks, rozhodně bych nebral přes e-shop (snad jen kdyby měl výrazně nižší cenu a dopravu zdarma), viz. první odpověď. V některých kamenných obchodech se cena bude lišit třeba jen o pár kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.