Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levně usb flash disk

Od: rustyxxm* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den.Sháním usb flash disk levne.Nevite o nejakým internetovým obchode?Dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud bych směl poradit mimo dotaz, tak se vyhněte levným flashkám z Číny - o těch (jejich nekvalitě) je toho na internetu asi dost. Kupte v normálním kamenném obchodě (bez poštovného). A snažte se tu flashku hned nezničit špatnou obsluhou. Zdravím!

doplněno 13.09.15 22:10:

nickys - kolega už Vám odpověděl. Přesně toto jsem myslel tou poznámkou o špatné obsluze.

nickys

Jak lze prosím zničit flashku špatnou obsluhou? Dovedu si představit, že bych na ní třeba šlápnul.

Jinak pro tazatele, třeba heuréka vám vyfiltruje internetové nabídky dle ceny.

Třeba ji vytáhnete během zápisu z PC...a je to...už jsem jich pár viděl...většinou neopravitelné...

nickys

Nesmysl. O data přijít tímto způsobem můžete, to ano. Ale flashka jde dál používat.

host*
hodnocení

1x

K levnější ceně za zboží si připočítejte cenu za poštovné a balné a uvažujte, co je výhodnější, jestli koupit osobně nebo přes zásilkovou službu internetového obchodu.

hodnocení

1x

Dobrý den.Nepíšete jakou by měl mít flash disk kapacitu,což je pro cenu důležité.Já jsem ho kupoval zde,ale vyzvedával jsem osobně.Zjistěte si na jejich stránkách.jestli by také nebyla možnost osobního vyzvednutí.A nalevo si zadejte jakou chcete kapacitu,popř.další parametry.

czc.cz/...

hodnocení

1x

Pokud ti nevadí delší dodací lhůta, tak dx.com, aliexpress.com atd.

doplněno 14.09.15 08:00:

Z cca deseti flešek nakoupených na čínských e-shopech neodpovídala velikostí jedna a aliexpress mi v tom případě rychle a bez řečí vrátil peníze (flešku vrátit nechtěl).

praivo*

Ani náhodou! Proč, to se tu už několikrát řešilo - "16+GB" flashka má ve skutečnosti 2-8 GB. Zrovna před asi jedním nebo dvěma týdny byly v Okay (?) 32GB flashky za cca. 300 Kč...

hodnocení

0x

Jiné parametry Vás nezajímají?

scv®
hodnocení

0x

Co si představujete pod pojmem "levně"? 50 kč? Za to nic (funkčního) asi neseženete. Ale kolem stovky už se dají sehnat slušné. Ale nevíme, jakou chcete kapacitu a jestli máte i nějaké požadavky na rychlost čtení a zápisu.. Já jsem koupil několik ks Kingston DataTraveler SE9 (8 a 16 GB), které jsou podle Heuréky poměrně oblíbené a nepovažoval bych je za drahé. Velkým plusem je jejich konstrukce - žádný plastový kryt, žádné posuvné (= v budoucnu ulomené) části, můžete na ní i šlápnout, zapojená drží velmi dobře i když se o ní zavadí.. ;) a pokud chcete 1 ks, rozhodně bych nebral přes e-shop (snad jen kdyby měl výrazně nižší cenu a dopravu zdarma), viz. první odpověď. V některých kamenných obchodech se cena bude lišit třeba jen o pár kč.

buss
hodnocení

0x

Zadejte a vybírejte search.seznam.cz/...
int je toho plný

kangaroo*
hodnocení

0x

Doporučuji si připlatit pár kaček navíc a koupit Kingston média. Mám doma asi 10ks různé kapacity a i ty 64MB,512MB a 2GB média asi 10let stará co zažila neopatrné a zacházení a používání jsou pořád OK a dneska je používám i jako XPenology server boot disk :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]