Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 Edge

Od: kklaban odpovědí: 4 změna:

Prosím ve správci úloh ve win 10 mi běží proces edgesupport, který vytěžuje procesor na 95 procent. Když úlohu na pozadí ukončím, hned se načte znova. Nevíte, co je to za proces a jestli je nějak důležitý? Podotýkám, že proces běží i když nemám prohlížeš spuštěn.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tenhle proces tam vůbec nemám, jen jakýsi edge content, procesor nezatěžuje vůbec, celkově při načtení stránky vyletí procesor na 70%, hned padá dolů a osciluje okolo 20%.

hodnocení

0x

Zeptejte se přímo na Mrkvosoftu..

Já mám při spuštění Edge, Chromu a i dalších aplikací vytížení procesoru 0-1%...občasně (na několik vteřin) tak 25%.

praivo*

Taky nic takového nemám. Asi je čas zapnout Defender...

kklaban
hodnocení

0x

Děkuji Vám, byl to nějaký bordel, který kooperoval s nějakými podprogramy, zkrátka asi trojan nebo jiný balast. zakázal jsem to v procesech po spuštění, vymazal soubory, které s tím souvisely a je pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]