Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
pořídil jsem si USB modem do PC: Vodafone K4201. Myslel jsem si, že vše proběhne hladce, jak u mých dvou USB modemů O2: Huawei E1750, ale zmýlil jsem se.
Nedokázal jsem se připojit s jinou sim kartou k internetu než od VOdafone, myslel jsem si, že je modem blokovaný i když v informacích k němu je, že je neblokovaný (s modemem od O2 se připojím s jakoukoliv sim kartou ihned).
Potřebuji se připojit k internetu i s jinou sim kartou (jiného operátora) a to konkrétně O2,T-Mobile a o2 Slovensko.
V nastavení se dají k připojení nastavit níže uvedené položky:
APN,Číslo,DNS,DNS2,Zabezpečení...
Jenže tyto položky nemohu na stránkách O2 v tech zoně nikde najít (tento modem tam nemají uvedeny - předpokládám, že se dá, ale použít univerzální nastavení)..
Netušíte někdo, prosím, kde bych našel na jejich webu tyto informace, abych se úspěšně k internetu připojil?
Děkuji moc
Nepomohl by Vám user guide (anglicky) modemu K4201?
DNS můžete použít univerzální – Free DNS nebo od Google,
nemusíte od každého operátora zvlášť.
Pro každého operátora ale budete muset vytvořit připojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.