Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam.cz uvedl novou verzi stránky

Od: zvedava odpovědí: 3 změna:

Klikla jsem ze zvědavosti novou nabídku stránky Seznamu.cz. a vůbec se mi nelíbí a chci se vrátil na původní.I když najíždím na historii a hledám v ní starou verzi,dává mi to furt tu nechtěnou novou.Jak na to prosím vrátit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dole v nastavení, nevím co tam jde dělat za změny.

hodnocení

2x

dole na hlavní stránce byl odkaz "chci starý seznam" - já tam teď mám odkaz "chci vyzkoušet nový seznam" - jak jsem se vrátil, nový už nenaskočil

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nyní jsem zkusil přechod mezi verzí Seznamu novou na starou a zpět.

Jde to pomocí těch odkazů dole na stránce (jak je již zmíněno). Pokud to nemáte viditelné, tak si vyčistěte cookies a mezipaměť Vašeho prohlížeče. To se dělá v jeho nastavení. Potom by to mělo být zase viditelné. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]