Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BYLY NAHRAZENY SOUBORY

Od: kobi odpovědí: 6 změna:
Někdy se mi stane že mi naskočí okýnko ve windowsech -"Byly nahrazeny soubory nutné pro stabilitu Windows XP professional"nebo něco s podobným smyslem. Dá mi to na výběr - buď to můžu stornovat, ale v tom případě mi spadnou windowsy a musim reinstalovat natvrdo, nebo musim vložit CDčko s XPčkama aby si to zase nahrálo zpět ty přepsaný soubory. Naskakuje si to kdy se tomu zachce a nevim co s tim...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
hodnocení

0x

Myslim ze se to vztahuje k tomu problemu co jsi popisoval v tom druhem threadu a i kdyby nahodou ne, tak reseni ktere jsem ti tam popsal by ti melo pomoct i s timhle.

kobi
Používám program Spybot Search & Destroy nejnovější verzi se všema aktualizacema a všechno odstraňuju, to taky nepomáhá...

efit^cz
hodnocení

0x

1)..podle mého máš(sám víš nejlépe) instalaci provedenou z hacknuté, pirátské kopie(většinou nemusíš ani zadávat s/n) a nepodařilo se nainstalovat veškeré záplaty(vlastní zkušenost s XP).

2)..windowsy požívají mechanismus pro zabespečení systémových souboru a pokud zjistí že něktrý z nich byl nahrazen(mimo aktualizace microsoftu)..a na to bych chtěl upozornit..nahradí ze zálohy kterou má vytvořenou na disku ve složce ...system32dllcache(myslím) a složky service pak někde ve winu. Je ovšem možné tuto ochranu kompletně vypnout(*stop*NEDOPORUČUJI*stop*). V registrech, v klíči

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon

změň proměnou sfcdisable na hodnotu 0xffffff9d a restartuj comp. Měla by se při startu zobrazit zpráva s číslem 64032.

jednodušší řešení:..sežeň si originál, nebo originální kopii(záleží na svědomí a možnostech) a vše by mělo být ok.

S pozdravem, efIT^cz.

kobi
Díky za radu. Nainstaloval sem Service pack 2 a už se to nestává, ale opravdu používám pálený XPčka (asi jako celý zbytek populace).
deamoniac
toto se stává pouze u programů, které udělal někdo kdo tomu"moc nerozumi"ty programy si vynutí vlastní verzi souboru lišící se od té ve windows o pouhý bit a WIndoes si to nenechají líbit a problém je na světě! řešení: používat kvalitní porgramy!

efit^cz
hodnocení

0x

oprava klíče..

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]